HARPER Insurance | Benefits

HARPER Insurance | Benefits, partner in verzekeringsoplossingen

Elke onderneming is uniek en ook de fase waarin de onderneming zit is voor elk bedrijf anders. Daarom biedt HARPER branche-specifieke verzekeringspakketten op basis van de bedrijfsfase waarin de onderneming en ondernemer zich bevinden. Wij hebben gezamenlijk meer dan 120 jaar ervaring en een breed netwerk in de branche. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing voor uw verzekeringsvraagstuk bieden. Dit zorgt ervoor dat uw verzekeringsoplossing aansluit bij uw sector en de fase waarin uw onderneming zich bevindt.

Bij HARPER heeft u de keuze. Wilt u advies?

Neem dan contact met ons op.

Wilt u het zelf zonder advies regelen?

Beroepsaansprakelijkheids- en cyberverzekeringen

Bestuurdersaansprakelijkheids
verzekeringen

Waarom HARPER?

Ondernemingen en ondernemers kiezen voor HARPER, vanwege de uitgebreide kennis van verschillende sectoren en een diepgaand inzicht in de opeenvolgende bedrijfsfases. Op basis hiervan stellen wij verzekeringspakketten samen, die bij uw specifieke risicoprofiel passen. Dit doen wij niet alleen bij het afsluiten. Wij bepalen samen met u elk jaar opnieuw of het pakket nog altijd bij uw onderneming past. Zo bent u er zeker van dat u geen onnodige kosten maakt en kunt u met verantwoorde risico’s blijven ondernemen.

Wat doet HARPER voor u?

Kiest u voor een advies op maat? Dan gaan we samen met u tijdens een uitvoerig gesprek op zoek naar de best passende verzekeringsoplossing. Hierbij doorlopen we de volgende stappen:

  1. Risico-inventarisatie: uw risico’s, strategie, wensen en mogelijkheden.
  2. Risico-analyse: wij analyseren dit en werken dit uit tot een risicoprofiel
  3. Risico-profiel: nu weet u waar u staat, welke risico’s u zelf kunt dragen , welke u beter kunt verzekeren. Soms is verzekeren niet mogelijk. Dan bepalen wij samen met u te nemen preventiemaatregelen.
  4. Implementatie: wij adviseren en bemiddelen, zodat u een optimale dekking tegen zo laag mogelijke kosten krijgt.
  5. Nazorg: onze nazorg betekent naast schadebehandeling, dat wij periodiek al deze stappen weer met u doorlopen, al naar gelang de fase waarin uw bedrijf zich bevindt

Hebt u vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.