Over ons

Alex is een "specialist in de breedte". Alex is geen consultant die alleen maar kan rekenen of die alleen maar juridische zaken leuk vindt. Daarom is Alex geschoold als actuarieel rekenaar (zie www.ag-ai.nl) en heeft hij een aanvullende juridische studie aan de Vrije Universiteit gevolgd.

Struik Financial Consulting

Alex Struik is eigenaar en oprichter van Struik Financial Consulting. In 1985 is Alex gestart als adviseur particuliere verzekeringen bij Ansvar (nu Ansvar-Idea). In 1990 maakt Alex de overstap naar Hudig Langeveldt (nu Aon) om daar te beginnen als pensioenconsultant. Na een tussenstap bij Mercer heeft Alex tot oktober 2017 gewerkt bij Willis (nu WTW)Zowel bij Mercer als bij Willis was Alex meerdere jaren lid van de Ondernemingsraad.

In 2017 werd het tijd voor een eigen bedrijf, "Struik Financial Consulting".

Sinds 1 oktober 2017 werkt Alex met veel plezier en toewijding vanuit zijn eigen bedrijf Struik Financial Consulting als allround specialist.

Alex is een "specialist in de breedte". Alex is geen consultant die alleen maar kan rekenen of die alleen maar juridische zaken leuk vindt. Daarom is Alex geschoold als actuarieel rekenaar (zie www.ag-ai.nl ) en heeft hij een aanvullende juridische studie aan de Vrije Universiteit gevolgd (Leergang Pensioenrecht en Leergang Fiscaal Pensioenrecht). De titel CPC staat voor Certified Pension Consultant, deze titel mag worden gevoerd als deze leergang is doorlopen én de kennis wordt bijgehouden.

 

Daarnaast is Alex volledig gekwalificeerd om advies te geven over alle werknemersverzekeringen (zoals natuurlijk pensioen, maar ook ongevallen- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen).

 

Naast het doorvorsen van ingewikkelde juridische en actuariële kwesties vindt Alex het ook gewoon fijn om mensen te helpen."Kan ik straks nog net zo leven zoals nu als ik met pensioen ga" is voor veel mensen een essentiële vraag, waar Alex graag op in gaat.

 

Alex is lid van de Vereniging van Pensioenjuristen, zie www.vvpj.nl  en van het register van Pensioenadviseurs(RPA), zie www.registerpensioenadviseur.nl

Daarnaast heeft hij natuurlijk de noodzakelijke diploma's in het kader van de Wet Financieel Toezicht, met name Pensioen,Inkomen, Schade Zakelijk en Schade Particulier.

Profielfoto van Alex Struik

Hoe is het met uw pensioen?

Maak een eerste vrijblijvende afspraak.